logo

Majlis Perasmian S.A.M.T.S.H.

logo

Perkara yang jarang berlaku di sekolah ini.
mungkin yang pertama dan yang terakhir,
buat julung-julung kalinya,
Sekolah Agama Menengah Tinggi Sultan Hisamudin,
dirasmikan oleh D.Y.M.M. Sultan Selangor.

kalau nak ikutkan hati, rase mcm nak jerit jer…maklumlah fan sultan. Tapi apakan daye, buat montage utk sultan pun kira ok la tu….

sempat gak berjasa kepada negeri selangor yang indah ni…( klu nk muntah, dipersilakan ). Saya x nak ckp panjang, cume nk tunjukkan video sultan yang sye tunjukkan kepada sultan, hot dari pasaran dan x kan dijual.

ni videonya :

2 Responses to “Majlis Perasmian S.A.M.T.S.H.”

  1. arif says:

    biasa jer

  2. Ihsan says:

    hmm… tula psl. time tu mmg x de idea. lgpon mse buat tu ade pegawai IT sultan pantau 24 jam setiap apa yang aku buat dlm video ni. takut bhai.

Leave a Reply

logo
logo
Powered by Wordpress | Designed by Muhammad Ihsan